Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Infiintare

  Firma Flashalarm Electric a luat fiinta in anul 2006,  ca urmare a  solicitarii aparute pe piata de specialitate de echipamente de avertizare sonora si luminoasa , cu caracteristici tehnice avansate, fiabile , dar la preturi accesibile pe piata din Romania. 

Dezvoltare si inovatie

 Personalul firmei noastre lucreaza in domeniul avertizarilor sonore si luminoase de peste 35 ani, participand nemijlocit la proiectarea , producerea si vanzarea acestora. Datorita solicitarii clientilor nostrii ( clienti ce ne cunosteau dinaintea infiintarii firmei Flashalarm Electric, in urma activitatii anterioare), am incercat sa contracaram penetrarea pe piata de produse de  proasta calitate , neconforme cu avizele europene. Printr-o atenta selectie de pe piata mondiala de profil am ales  producatorii ce pot furniza produse de nivel profesional. Acesti producatori provin din Statele Unite, U.E. si Asia. 

Asistenta

Oferim  produse din toata gama de avertizari sonore si luminoase, din stoc sau la comanda in cel mai scurt timp posibil, atat pentru gama civila cat si militara. 

Deasemenea venim in sprijinul solicitarilor cu sisteme de supraveghere video stationare si mobile, camere video pentru agenti de tip body-camera, statii radio de diverse tipuri, accesorii destinate interventiilor de urgenta precum si aparatura de masura si control.

Asiguram montajul sistemelor noastre in service-uri avizate R.A.R. pentru montajul sistemelor optico-acustice pe autoturisme si autospeciale, in functie de marca acestora, cu pastrarea garantiei autovehiculelor.

Totodata asiguram si depunerea documentatiei R.A.R. necesara completarii in C.I.V..

Open chat